(W)eetspel voor kids

 

DIT IS HETspel voor kinderen met een voedselallergie

Het (W)eetspel voor kids is een spel met dubbele afbeeldingen van 20 of 40 verschillende voedingsmiddelen die vaak voorkomen in ons dagelijks voedingspatroon. Door het spel volgens de meegeleverde spelregels te spelen, leert jouw kind de verschillende voedingsmiddelen (her)kennen. De kleurcode wijst jouw kind vervolgens de weg: wat mag het wel, niet en liever niet eten. Zo ontdekt je kind spelenderwijs wat goed voor hem is.

 

Voordat het spel kan worden gespeeld, moet het worden aangepast aan de individuele voedingsvoorschriften van jouw kind. De meegeleverde stickers plak je daartoe volgens de aanwijzingen op de achterkant van de kaartjes.

 

Tip: Dit spel is ook leuk om te spelen met anderen. Het is dan een 'gewoon' geheugenspel met kaartjes.

 

memoryspel voor kinderen met een aangepast eetpatroonHet spel wordt geleverd in een plat blik dat door de brievenbus past, voorzien van drie velletjes met rode, gele en groene stickers. De kaartjes van het spel worden gedrukt op stevig karton en hebben een formaat van 4 x 4 cm. 

 

Je kunt kiezen voor een spel met 40 kaartjes (20 verschillende afbeeldingen) of 80 kaartjes (40 verschillende afbeeldingen). Het spel wordt geleverd binnen vijf werkdagen.

 

DIT KOST HET


 

aantal

prijs per stuk

verzendkosten

te betalen

Spel met 20 verschillende afbeeldingen
(= 40 kaartjes)

 

€ 19,95

€ 2,95

€ 22,90

Spel met 40 verschillende afbeeldingen
(= 80 kaartjes)

 

€ 38,90

gratis*

€ 38,90

Spel op maat
(met 20 of 40 zelfgekozen afbeeldingen)

Op aanvraag. Neem contact op via het contactformulier.

 

*Bestellingen vanaf € 30,- worden gratis verzonden.

 


 

ZO WERKT HET

Stap 1: Invullen bestelformulier. Hier geef je aan hoeveel exemplaren je wilt bestellen. Vul vervolgens alle gevraagde gegevens in en ga door naar Stap 2. 

 

Stap 2: Gegevens controleren. Controleer of de adresgegevens juist zijn. Indien gewenst kun je het spel op een ander adres laten bezorgen.

 

Stap 3: Bestelling afronden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je bestelling. Hierin staat het factuurbedrag vermeld. Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven, nemen we je bestelling in behandeling.

 

 

BESTELLEN

Ga naar Stap 1: Invullen bestelformulier