(W)eetposter voor kids

 

DIT IS HET

Op de (W)eetposter voor kids staan bijna alle voedingsmiddelen die een kind gemiddeld kan tegenkomen. Aan de hand van de door jou aangebrachte kleurcode ziet jouw kind duidelijk welke producten het wel, niet of liever niet mag eten.

 

Voor je de poster in gebruik neemt, moet deze worden aangepast aan de individuele voedingsvoorschriften van het kind. Dit doe je heel eenvoudig door de meegeleverde stickers op de grijze rondjes te plakken volgens de code:

.= nee, niet eten

.= soms, maar liever niet eten

.= ja, lekker eten

 

Houd hierbij de voedingsvoorschriften van de arts of diëtist aan.

 

De poster wordt gedrukt op stevig, glanzend papier en heeft een formaat van 50 x 70 cm. Hij wordt binnen vijf werkdagen geleverd in een stevige kartonnen koker, voorzien van drie velletjes met rode, gele en groene stickers.

 

DIT KOST HET


 

aantal

prijs per stuk

 verzendkosten

te betalen

1

€ 17,95

€ 2,95

€ 20,90

2

€ 17,95

gratis*

€ 35,90

3

€ 17,95

gratis*

€ 53,85

 

*Bestellingen vanaf € 30,- worden gratis verzonden.

 


 

ZO WERKT HET

Stap 1: Invullen bestelformulier. Hier geef je aan hoeveel exemplaren je wilt bestellen. Vul vervolgens alle gevraagde gegevens in en ga door naar Stap 2.

 

Stap 2: Gegevens controleren. Controleer of de adresgegevens juist zijn. Indien gewenst kun je de poster op een ander adres laten bezorgen.

 

Stap 3: Bestelling afronden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je bestelling. Hierin staat het factuurbedrag vermeld. Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven, nemen we je bestelling in behandeling.

 

BESTELLEN

Ga naar Stap 1: Invullen bestelformulier