Krijg ik bericht als mijn bestelling daadwerkelijk is geplaatst?

Ja, je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je bestelling.

Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je een e-mail ter bevestiging. Hierin vind je de gegevens die nodig zijn voor de betaling. Zodra het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op onze rekening, nemen wij je bestelling in behandeling en wordt deze verzonden per post of pakketdienst.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Het (W)eetboek voor kids, de (W)eetposter voor kids en het (W)eetspel voor kids worden binnen vijf werkdagen geleverd. Indien de levertijd om welke reden dan ook afwijkt, ontvang je hiervan een bericht op het bij ons bekende e-mailadres.

Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen?

Ja, in de meeste gevallen is dat mogelijk. Je bestelt via de website. Voor verzending naar het buitenland geldt geen toeslag meer. De levertijd zal gemiddeld tien dagen bedragen. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je bestelling is verstuurd, maar nog niet in behandeling genomen, dan is het mogelijk de bestelling te annuleren. In dat geval ben je alleen administratiekosten verschuldigd. Deze zijn gelijk aan de verzendkosten zoals die op het bestelformulier staan vermeld. Je ontvangt je geld retour; het verschuldigde bedrag brengen wij hierop in mindering.
Annuleren kan via het contactformulier. Vermeld bij annulering duidelijk bovenaan ANNULERING BESTELLING, en omschrijf kort om welke bestelling het gaat. Vergeet niet je rekeningnummer te vermelden! Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht.
Is je bestelling reeds in behandeling genomen, dan is annuleren niet mogelijk.

Hoe kan ik betalen?

Betaling geschiedt vooraf. Je bestelling wordt pas in behandeling genomen nadat het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Alle gegevens die nodig zijn voor de betaling vind je in de bevestigingsmail van je bestelling.

Hoe wordt het (W)eetboek voor kids geleverd?

Het (W)eetboek voor kids wordt per post verzonden in een brievenbusdoos (maximaal vier boekjes per doos). Grotere bestellingen worden verzonden als pakket.

Hoe wordt de (W)eetposter voor kids geleverd?

De (W)eetposter voor kids wordt verzonden in een stevige kartonnen koker. Deze past niet door de brievenbus en wordt als pakketpost aangeboden.

Hoe wordt het (W)eetspel voor kids geleverd?

Het (W)eetspel voor kids wordt per post verzonden in een brievenbusdoos. 

Kan ik verschillende producten tegelijk bestellen?

Op het bestelformulier kunnen verschillende producten tegelijk worden besteld. Bij bestelling van verschillende producten tegelijk op één afleveradres worden deze als pakket verzonden.

Waar vind ik de leveringsvoorwaarden van MijnEetwijzer?

Onder de knop algemene voorwaarden.

Hoe zit het met de privacy met betrekking tot de door mij aangeleverde gegevens?

Zie de privacyverklaring.

end faq