(W)eetboek voor kids

 

LET OP! Er is een nieuw ontwerp in de maak voor het (W)eetboek! De foto's op deze website zijn van de vorige versie. Nieuwe foto's volgen spoedig! Genoemde prijzen gelden voor het nieuwe ontwerp! 

 

DIT IS HETboekje voor aangepast voedingspatroon bij kinderen

Het (W)eetboek voor kids is een klein, handzaam boekje waarin heel veel voedingsmiddelen zijn opgenomen. Door het aanbrengen van een kleurcode pas je het boek aan aan het individuele voedingspatroon van jouw kind. Je bepaalt dus zelf - al dan niet in samenspraak met een arts of diëtist - welke voedingsmiddelen veilig zijn voor je kind. Er is ruimte voor persoonlijke aantekeningen. Zo ontstaat een persoonlijk document waarin jouw kind zelf kan opzoeken wat het wel en niet mag eten en drinken.

 

Het boekje wordt gedrukt op stevig papier, is gebonden en heeft een harde kaft. Formaat 14 x 14 cm, 24 pagina's. Dit handzame formaat past in elke (school)tas!

 

Het boek bevat voor kinderen herkenbare afbeeldingen van eten en drinken. Aan de hand van de door jou aangebrachte kleurcode ontdekt je kind snel welke producten het wel, niet of liever niet mag eten en drinken. Deze kleurcode breng je op elke pagina aan met behulp van de meegeleverde stickertjes volgens de code:

.= nee, niet eten

.= soms, maar liever niet eten

.= ja, lekker eten

 

Houd hierbij de voedingsvoorschriften van de arts of diëtist aan.

 

an de hand van een voedingsOp de voedingsmiddelenlijst geef je aan welke producten OpcccnjjOPoOpOPBIJkkDoor jdjd

Bij de ontwikkeling van het (W)eetboek is rekening gehouden met de producten die in het eetpatroon van een kind passen. Het is dus nadrukkelijk géén limitatieve opsomming van alle producten die het kind kan tegenkomen!

boekje voor kinderen met een voedselintolerantie

boekje voor kinderen met een eetbeperking

 

 

 

 

 

 

 

 

DIT KOST HET


 

aantal

prijs per stuk

verzendkosten

te betalen

1

€ 17,95

€ 2,95

€ 20,90

2

€ 17,95

gratis*

€ 35,90

3

€ 17,95

gratis*

€ 53,85

4 en meer

€ 17,95

gratis*

variabel

 

* Bestellingen vanaf € 30,- worden gratis verzonden.

 


 

ZO WERKT HET

Stap 1: Invullen bestelformulier. Hier geef je aan hoeveel exemplaren je wilt bestellen. Vul vervolgens alle gevraagde gegevens in en ga door naar Stap 2.

 

Stap 2: Gegevens controleren. Controleer of de adresgegevens juist zijn.

 

Stap 3: Bestelling afronden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je bestelling. Hierin staat het factuurbedrag vermeld. Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven, nemen we je bestelling in behandeling.

 

BESTELLEN

Ga naar Stap 1: Invullen bestelformulier